Electro acupunctuur Amsterdam - praktijk voor natuurgeneeskunde en preventieve gezondheidszorg

English website
Home

Electro-Acupunctuur

Voor wie?

Klachten / Behandelingen

Dieren in de praktijk

Vergoeding

Wie ben ik?

Kontakt & Routebeschrijving

Links-Banners


** PRAKTIJK NIEUWS **


Bekijk deze engelstalige video over Electro Acupunctuur op Youtube
Korte video over Electro Acupunctuur

Stichting RING geregistreerd

Aangesloten bij de VNT
Vereeniging van Natuurgeneeskunde Therapeuten

Veterinaire Natuurgeneeskunde voor Dieren

Alternatieve diergeneeskunde in de praktijk

Via “tussen testing” worden dieren in de praktijk doorgemeten dmv electro-acupunctuur. Dit is een voor het dier totaal niet belastende manier waarbij gebruik gemaakt wordt van een tussenpersoon, meestal de eigenaar / verzorger van het dier, die dan de verbinding is tussen het dier en de meetapparatuur.

Het is, ter vergelijking, het principe van de werking van schrikdraad, de eerste die het draad aanraakt krijgt de schok maar als deze persoon op zijn beurt weer met iemand anders kontakt maakt krijgt deze laatste nu de schok en is de eerste persoon “geleider” geworden.

De meetapparatuur geeft dus de meetwaarden van het dier door en de mens is de “geleider”.

In de praktijk kunnen kleine huisdieren doorgemeten en behandeld worden.

.De praktijk heeft door jarenlange ervaring een uitgebreide kennis opgebouwd in de behandeling van paarden en ezels. Deze worden in de eigen omgeving/ stal doorgemeten en behandeld.


Sinds begin 2006 zijn de weesolifantjes uit de David Sheldrick Wildlife Trust in Kenia in de praktijk onder behandeling.

Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van testmateriaal wat bestaat uit urine en speeksel wat zo snel mogelijk per snelkoerier en vliegtuig van Nairobi naar Amsterdam gestuurd wordt waarna wederom via een tussenpersoon de meetwaarden verkregen worden van het olifantje en de behandeling hierop wordt afgestemd.

Per email worden vervolgens de bevindingen naar Nairobi gestuurd waarna diezelfde dag nog de medicatie wordt opgestart of aangepast.

Alle benodigde medicijnen zijn reeds in Nairobi op voorraad aanwezig zodat deze behandeling op afstand op deze manier toch kan plaatsvinden.