Electro acupunctuur Amsterdam - praktijk voor natuurgeneeskunde en preventieve gezondheidszorg

English website
Home

Electro-Acupunctuur

Voor wie?

Klachten / Behandelingen

Dieren in de praktijk

Vergoeding

Wie ben ik?

Kontakt & Routebeschrijving

Links-Banners


** PRAKTIJK NIEUWS **


Bekijk deze engelstalige video over Electro Acupunctuur op Youtube
Korte video over Electro Acupunctuur

Stichting RING geregistreerd

Aangesloten bij de VNT
Vereeniging van Natuurgeneeskunde Therapeuten

Klachten en Behandeling

Het is mogelijk dat u deze website bezoekt omdat u een lichamelijke klacht heeft zoals b.v. darmproblemen, moeheid, allergie, hoofdpijn, hartkloppingen, lage rugpijn, slapeloosheid, duizeligheid, zenuwachtigheid, gewrichtspijnen, spierpijnen, huidproblemen, Burn-out. Of u heeft misschien last van een depressie, overgewicht, concentratie stoornissen, algehele uitputting en zwakte.

De behandeling is erop gebaseerd dat het hele systeem in evenwicht moet zijn om goed te kunnen functioneren. Er kunnen tal van redenen zijn waarom er in een lijf iets fout gaat lopen. Dit kan komen door een oorzaak van binnen uit, iets dat in aanleg al aanwezig is of iets dat door invloeden van buitenaf ontstaan is zoals bv te lang aanhoudende stress, een infectie, een ongeval.

Door middel van de medicijntesting kan gekeken worden wat er nodig is om de punten waarop een afwijkende meetwaarde wordt gemeten weer te normaliseren. Dit gebeurt altijd door het inzetten van lichaamsvriendelijke stoffen, de orthomoleculaire voedingssupplementen, homeopatische middelen en fythotherapie (op planten gebaseerd).

electro acupunctuur

Als alle medicamenten verzameld zijn worden deze allemaal op alle organen getest om er zeker van te zijn dat het geheel in evenwicht is dwz dat er bv niet grondig schoongemaakt kan worden als er niet ook voor gezorgd is dat de afvalstoffen ook inderdaad kunnen worden afgevoerd of dat er een suppletie van calcium wordt voorgeschreven in geval van een tekort zonder ook getest te hebben dat de calcium ook daadwerkelijk door de cellen wordt herkend en opgenomen.

Indien er bv sprake is van een Vitamine B12 tekort moet niet alleen het tekort worden aangevuld maar moet er uitgezocht worden wat de oorzaak van het tekort is. In het geval van een amalgaam belasting, of een andere stof die of de B12 afbreekt of de B12 opname verstoord zal er dan eerst voor gezorgd worden dat deze stoffen op een veilige manier snel het lichaam kunnen verlaten anders blijft niet alleen de klacht bestaan maar komen er nieuwe problemen bij.

Buiten deze medicijntesting is het natuurlijk ook nodig om inzicht te krijgen in uw leef/slaap/eetpatroon. U krijgt dan ook voor de aanvang van de behandeling een uitgebreide vragenlijst om in te vullen. Tijdens de behandeling zal worden bekeken of u mogelijk aanvullende adviezen en voedingsvoorschriften nodig heeft.

Littekens en Neuraaltherapie

Door littekenweefsel kan er verstoring plaatsvinden in de functies van organen. Door bv. littekens die zijn overgebleven na het verwijderen van de keel- of neus amandelen (tonsillectomie), kan het littekenweefsel storend werken op de functie van de schildklier.

Met behulp van Neuraaltherapie, het behandelen van het littekenweefsel met lidocaine vloeistof, wordt deze stoornis/blokkade weer opgeheven.