Electro acupunctuur Amsterdam - praktijk voor natuurgeneeskunde en preventieve gezondheidszorg

English website
Home

Electro-Acupunctuur

Voor wie?

Klachten / Behandelingen

Dieren in de praktijk

Vergoeding

Wie ben ik?

Kontakt & Routebeschrijving

Links-Banners


** PRAKTIJK NIEUWS **


Bekijk deze engelstalige video over Electro Acupunctuur op Youtube
Korte video over Electro Acupunctuur

Stichting RING geregistreerd

Aangesloten bij de VNT
Vereeniging van Natuurgeneeskunde Therapeuten

Media Rapportage van de David Sheldrick Wildlife Trust

Bekijk deze video clips op de website van de David Sheldrick Wildlife Trust.


SKY NEWS - Sky news zond op 22 januari '07 een reportage uit over het olifanten weeshuis. U kunt de video clip hiervan bekijken (het is mogelijk dat u mediaplayer 10 nodig heeft hiervoor). In de clip ziet u vier baby-olifantjes Shimba, Lesanju, Lempaute en Galdessa. Dame Daphne Sheldrick, de grondlegster van de nursery en de Trust, praat over de invloed van de ivoorhandel op het behoud van de bedreigde olifanten in Afrika.

Hier is een audio clip waar Daphne Sheldrick verteld over een van de weesolifantjes Lualeni.


Elephant Diaries "Dagboek van een Olifant" (oorspronkelijk voor het eerst uitgezonden in Engeland in juli 2005 en in Nederland in februari 2007)

Voor diegenen die niet bekend zijn met de "Elephant Diaries", de BBC kreeg de toestemming om bij het weesolifanten project te filmen en produceerde een schitterende serie van vijf afleveringen over het werk van de David Sheldrick Wildlife trust. Een aanrader om met de hele familie te zien.

De BBC laat het werk zien van de Trust in hun documentaire de "Elephant Diaries" [website | bekijk trailer] waarin de ontwikkeling van de olifanten gedurende een jaar wordt gevolgd, het vastleggen van de eerste stappen op weg terug naar de vrije natuur. Een clip (kijk hier) van de documentaire. Deze clip laat de voetbalwedstrijd zien die deze olifantjes samen (en met de keepers) spelen om de onderlinge band te versterken.

Elephant Diaries II werd in 2006 opgenomen en zal rond het midden van 2007 te zien zijn op de BBC. De BBC kreeg wederom de unieke kans om nogmaals het weesolifanten project van de DSWT te komen filmen en creeerden een prachtig tweede deel van de "Elephant Diaries". De opnamen waren aan het eind van 2006 voltooid en de uitzending zal in de zomer van 2007 te zien zijn."Scholen schenken geld aan Wildlife Trust" krantenartikel van de LEKSTREEK (pdf 633 kB)