Electro acupunctuur Amsterdam - praktijk voor natuurgeneeskunde en preventieve gezondheidszorg

English website
Home

Electro-Acupunctuur

Voor wie?

Klachten / Behandelingen

Dieren in de praktijk

Vergoeding

Wie ben ik?

Kontakt & Routebeschrijving

Links-Banners


** PRAKTIJK NIEUWS **


Bekijk deze engelstalige video over Electro Acupunctuur op Youtube
Korte video over Electro Acupunctuur

Stichting RING geregistreerd

Aangesloten bij de VNT
Vereeniging van Natuurgeneeskunde Therapeuten

Voor wie is electro acupunctuur geschikt?

De praktijk voor Natuurgeneeskunde en Preventieve Gezondheidszorg is er voor iedereen. Of u oud bent of jong, dik of dun, man, vrouw of kind, iedereen kan hier terecht.

Het kan zijn dat u een duidelijke klacht heeft of dat u zich gewoon niet lekker voelt of b.v.steeds moe bent.

Maar ook als u geen klachten hebt en u wilt uw gezondheid en conditie optimaal houden kunt u zich uit voorzorg twee maal per jaar laten doormeten.

Door soms minimale bijsturing kunt u op deze manier alles goed op peil houden.

Ook huisdieren worden in de praktijk behandeld. Via “tussen testing” worden dieren in de praktijk doorgemeten dmv electro-acupunctuur.

Dit is een voor het dier totaal niet belastende manier waarbij gebruik gemaakt wordt van een tussenpersoon, meestal de eigenaar / verzorger van het dier, die dan de verbinding is tussen het dier en de meetapparatuur.

De praktijk heeft bovendien door jarenlange ervaring een uitgebreide kennis opgebouwd in de behandeling van paarden en ezels. Deze worden in de eigen omgeving / stal doorgemeten en behandeld.

Sinds begin 2006 zijn de weesolifantjes uit de David Sheldrick Wildlife Trust in Kenia in de praktijk onder behandeling.

Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van testmateriaal wat bestaat uit urine en speeksel waarop wederom via een tussenpersoon de meetwaarden verkregen worden en de behandeling wordt afgestemd.