Electro acupunctuur Amsterdam - praktijk voor natuurgeneeskunde en preventieve gezondheidszorg

English website
Home

Electro-Acupunctuur

Voor wie?

Klachten / Behandelingen

Dieren in de praktijk

Vergoeding

Wie ben ik?

Kontakt & Routebeschrijving

Links-Banners


** PRAKTIJK NIEUWS **


Bekijk deze engelstalige video over Electro Acupunctuur op Youtube
Korte video over Electro Acupunctuur

Stichting RING geregistreerd

Aangesloten bij de VNT
Vereeniging van Natuurgeneeskunde Therapeuten

Wie ben ik? - Marleen le Febvre

Geboren 31 december 1950 te Port Vila, Nwe Hebriden (tegenwoordig Vanuatu) aan de andere kant van de wereld op een piepklein eilandje in de Pacific Ocean.

Mijn vader was daarheen uitgezonden en had er de leiding van een copra plantage.

Nog voor ik twee jaar was vertrokken we weer terug naar Nederland waar ik vervolgens in Amsterdam de peuter, kleuter, lagere en middelbare school bezocht.

Een opleiding aan de Sociale Academie met een baan in de crisisopvang van het Sociaal agogisch Centrum (toen nog het burgerweeshuis geheten) werd gevolgd door verschillende opleidingen op medisch gebied.

Al vroeg begaan met de wereld was ik vaak te vinden bij de Anti Vietnam demonstraties en vervolgens bij de opzetting van het Nederlandse kantoor van Greenpeace aan het Damrak in Amsterdam.

In 1981 als bemanningslid met de Rainbow Warrior naar de noordelijke ijsvelden bij Canada om tegen de zeehondenjacht actie te voeren.

In 1982 werd mijn zoon Kaij geboren en ben ik aan een opleiding voor natuurgeneeskundig therapeut begonnen. Na het afstuderen kwam de opening van mijn eigen praktijk. Na enkele jaren patienten behandeld te hebben kwam de uitbreiding naar kleine huisdieren wat gevolgd werd, vanwege ons eigen paard dat een acute kunstmestkorrels vergiftiging opliep, door de volgende stap "de paarden".

In het voorjaar van 2006 kwam de vraag van Daphne Sheldrick of ik een zieke olifantenkleuter in de David Sheldrick Wildlife Trust wilde behandelen: Kora, zijn verhaal kunt u lezen onder de Olifant Patientjes. Het was een experiment , deze behandeling op afstand, en hoewel ik soms in noodgevallen een doormeting had gedaan op alleen basis van urine/speeksel monsters was er nog nooit een hele behandeling op gebaseerd. Daphne en ik wilden het toch graag proberen dus ging project de Olifant Patientjes van start.

In juni 2006 zijn er nog twee olifantjes onder behandeling gekomen (zie de Olifant Patientjes) en sinds oktober 2006 worden ook alle nieuw binnen gekomen baby-olifantjes doorgemeten en krijgen ze een standaard samenstelling van medicijnen die de gevolgen van de doorgemaakte stress moeten beperken en ze zo snel mogelijk weer een sterkere basis moet geven zodat ze wat beter bestand zijn tegen de eventuele ziektes die al vele baby-ele's voor hen het leven kostten, zie Het Olifant Onderzoek. Volg de verhalen op de Olifantjes Updates.